Certificeret Guest RelationManager

Vi holder Certificeringskurser i Guest RelationManager på Sjælland og i Jylland flere gange om året. Vi udvikler også særlig kurser/workshops, der passer til din organisation. Kontakt os for yderligere oplysninger 20737113.

 

En guldgrube af viden

Analyseresultaterne fra RelationManager er en guldgrube af viden, som du kan arbejde videre med i den takt, der passer dig.

Øget tilfredshed blandt dine gæster giver større fastholdelsesgrad, mersalg, større pris-tolerance, mindre opmærksomhed på konkurrenter og deres produkter. Kundetilfredshed - eller som vi siger i branchen ’gæstetilfredshed’ - har en direkte indflydelse på indtjening.

RelationManager+ garanterer, at du får et indgående kendskab til, hvad som skaber og driver din kundetilfredshed. RelationManager+ analysen giver dig et grundlag for strategisk og taktisk planlægning.

Foruden de indtjeningsmæssige muligheder, som ligger i kundeloyalitet, er det også interessant at se på de personlige relationer, som opstår mellem gæsten og din virksomhed. RelationManager+ analysen giver dig et dybdegående kendskab til, hvad der driver loyalitet for både nuværende og tidligere kunder.

RelationManager+ Analysen kan bruges som udgangspunkt for forbedringer og muliggør en løbende strategisk positionering i forhold til konkurrenter.

Foruden de direkte effekter, loyale kunder har på indtjeningen, påvirker de også deres omgivelser indirekte igennem positiv ’word-of-mouth’. Anbefalinger og generel positiv omtale anses som gratis reklame. Mange mener det er en af de bedste måder at påvirke og tiltrække nye kunder.

Høj kvalitetsrelationer = Kundeværdi

trekantGennem RelationManager+ universet får du en analyseressource:

  • virksomheds Net Promotor score sammenlignet med branchen
  • 2 årlige rapporter med råd og anvisninger til forbedringer

Herudover får du handlekraft til at skabe fremdrift gennem:

  • Adgang til sparring med de bedste rådgivere indenfor branchen
  • Mulighed for at få udarbejdet et loyalitetsprogram for din virksomhed
  • Adgang til træning og uddannelse